Съвети, за да направите бизнеса си по-устойчив

Очаквано време за четене: 1 min
Tips To Make Your Business More Sustainable - Tinware Direct

Като опаковъчна компания ние имаме предвид въздействието, което оказваме върху околната среда. Впоследствие искахме да споделим с вас нашите 10 най-добри съвета как да направите бизнеса си по-устойчив.

  1. Предложете стимул за използване на обществен транспорт
  2. Купувайте екологично чисти продукти
  3. Сменете всичките си опаковки с рециклируеми материали като картон, хартия, хартиено тиксо и опаковки за повторна употреба, когато е възможно
  4. Помолете вашия доставчик на компютри да вземе обратно вашите стари
  5. насърчавайте устойчиви работни практики като ходене пеша, колоездене и/или използване на обществен транспорт за посещение на срещи, посещения на място и изложби, домашна работа, срещи чрез телефонна конференция или скайп.
  6. Насърчаване на служителите да минимизират използването на хартия и други офис консумативи, например чрез двустранно обработване на цялата използвана хартия и повторно използване или рециклиране на офис отпадъци, включително хартия, компютърни консумативи и излишно оборудване.
  7. Намалете консумацията на енергия от офис оборудване, като осигурите добро домакинство.
  8. Уверете се, че всички новоназначени получават достатъчно обучение относно вашата екологична политика и се уверете, че това е прието и че съветите за устойчивост се споделят с клиентите.
  9. Публикувайте често съвети и съвети относно устойчивостта на нашия уебсайт и чрез бюлетин и провеждайте кампании за повишаване на осведомеността за това как да използвате повторно или рециклирате избрания материал
  10. За да се откажете от използването на пластмасови опаковки и да гарантирате, че вашите продукти са опаковани само в рециклируеми опаковки.

Ако имате въпроси, моля, обадете ни се или ни изпратете имейл. Като алтернатива можете да направите поръчка през уебсайта.


Може да харесате още Виж всички

Sustainability: protecting the environment

Избор на устойчива опаковка: ключова стъпка към спасяването на планетата

Не е преувеличение: правилните решения за опаковане могат значително да повлияят на околната среда. Независимо дали сте собственик на малък бизнес или сте част от МСП, изборът ви има значение. Дока...

Repurposed clip lid packaging

Отключване на потенциала: 8 креативни начина да пренастроим нашата опаковка

Подбрахме вълнуващи идеи за повторно използване на нашите опаковки, които можете да споделите с клиентите си.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Научете 10 трика, за да плените клиентите с опаковката на вашия продукт

Научете тайните на открояващия се дизайн на опаковката.