По-бързи доставки са на път!

Очаквано време за четене: 2 min
Van delivering product packaging

В Tinware Direct непрекъснато проучваме начини, по които можем да подобрим нашите услуги за всички клиенти. През изминалата година работихме усилено, подготвяйки ново централно местоположение за нашия бизнес в Холандия. Преди да отворим официално вратите на склада през Новата година, искахме да споделим какво ще означава тази промяна за следващите месеци. 

 

Dutch warehouse exterior

Защо правим тази промяна? 

Едно от основните ни предизвикателства и основни цели е да гарантираме, че винаги предоставяме най-бързата доставка на нашите клиенти, независимо от тяхното местоположение. Независимо дали пускате нов продукт или търсите свежи опаковки за най-продаван артикул, бързата доставка винаги е основен приоритет. Имаме безброй клиенти, пръснати из цяла Европа и новият склад е идеално позициониран, за да гарантира, че можем да предоставим по-добро обслужване и по-бързо решение. 

Съвременното, екологично складово съоръжение е оборудвано с всичко, от което нашият уважаван логистичен екип се нуждае, за да гарантира, че процесите остават ефективни, ефективно намалявайки времето за изпълнение. 

Каква е следващата стъпка? 

Нашият екип е нетърпелив да направи доставки от новото ни местоположение в Европа възможно най-бързо. По време на този преходен период клиентите, които правят поръчки между 18 декември и 8 януари, може да получат забавяне от 1 до 3 седмици. Поради тази причина ние насърчаваме всички клиенти, които се нуждаят от спешни доставки за януари, да завършат поръчките преди тази дата. 

 

New Dutch warehouse interior

Как ще ви бъде от полза в дългосрочен план?  

Новото преместване в централно местоположение позволява на нашия логистичен екип да осигури по-бързи срокове за доставка в цяла Европа. След като тази промяна бъде напълно инициирана, нашите метални, тенекиени и опаковъчни продукти ще пристигнат до вратите, офисите и складовете по-бързо от всякога. От средата на януари новите часове за доставка включват: 

  • 1 работен ден - Люксембург, Лихтенщайн, Холандия 
     
  • 2 работни дни - Австрия, Белгия, Франция, Германия 
     
  • 3 работни дни – Италия 
     
  • 4 работни дни - Босна, България, Хърватия, Чехия, Естония, Унгария, Латвия, Литва, Полша, Португалия, Словакия, Словения, Испания. 
     
  • 5 работни дни - Дания, Финландия, Ирландия, Норвегия, Сърбия и Черна гора, Швеция, Швейцария, Румъния 
     
  • 6 работни дни - Гърция 

В Tinware Direct държим винаги да вървим напред и да подобряваме услугите си, когато е възможно. Отварянето на вратите на новия ни склад в Холандия е следващата стъпка в това пътуване.  

Ако имате още въпроси относно това вълнуващо развитие или нямате търпение да започнете своя проект за опаковане с нашия експертен екип, моля не се колебайте да се свържете с нас днес. 

 


Може да харесате още Виж всички

Sustainability: protecting the environment

Избор на устойчива опаковка: ключова стъпка към спасяването на планетата

Не е преувеличение: правилните решения за опаковане могат значително да повлияят на околната среда. Независимо дали сте собственик на малък бизнес или сте част от МСП, изборът ви има значение. Дока...

Repurposed clip lid packaging

Отключване на потенциала: 8 креативни начина да пренастроим нашата опаковка

Подбрахме вълнуващи идеи за повторно използване на нашите опаковки, които можете да споделите с клиентите си.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Научете 10 трика, за да плените клиентите с опаковката на вашия продукт

Научете тайните на открояващия се дизайн на опаковката.