10 причини да изберете алуминиева опаковка

Очаквано време за четене: 2 min
10 Reasons To Choose Aluminium Packaging - Tinware Direct

Алуминиевите буркани, тенджери, контейнери, туби и бутилки са безпроблемни, което ги прави подходящи за мокри продукти като восък за свещи, балсами за брада, овлажнители, пяна за бръснене, сапуни и всички продукти на маслена и водна основа.

 

Измислихме 10 причини, поради които алуминият е популярен избор за опаковка за мнозина:

 

  1. Алуминиевата опаковка ви дава чудесна възможност да се отдалечите от пластмасата. Алуминият е едновременно 100% рециклируем и повторно използваем и е най-рециклираната опаковка в Европа*.
  2. За разлика от други опаковки, алуминиевите и други метални продукти могат да бъдат рециклирани завинаги без разграждане. Всъщност се изчислява, че 80% от металните продукти, произведени в света, все още са налични за употреба*.
  3. Алуминият е по-лек от пластмасата или стъклото, това не само улеснява транспортирането, но и ви спестява пари за доставка, като същевременно намалява въглеродния ви отпечатък.
  4. Алуминиевата опаковка ви дава празно платно. Независимо дали търсите цял печат, етикет или може да изберете само щамповано лого върху капака, брандирането на вашата алуминиева опаковка може да бъде постигнато лесно, предлагайки на опаковката ви уникален завършек по поръчка.
  5. Подплатата на капака на алуминиев буркан има ниска скорост на преход на влага и предпазва продукта вътре от реактивни елементи във въздуха, като помага за намаляване на нетрайността, запазвайки вашия продукт по-свеж за по-дълго време.
  6. Алуминият е нечуплив.
  7. Това е страхотна защитна обвивка за вашия продукт със своята твърда външна част.
  8. Продуктите в метални опаковки се считат за по-висококачествени и луксозни, което ги прави по-привлекателни за потребителите.
  9. Алуминият е метал, който не може да ръждясва, тъй като няма съдържание на желязо, което го прави подходящ за продукти на водна основа и за опаковане в козметичната индустрия.
  10. Също така е евтин, особено в сравнение с други опции за опаковане от този вид.

Tinware Direct предлага голямо разнообразие от алуминиеви опаковки.


Може да харесате още Виж всички

Sustainability: protecting the environment

Избор на устойчива опаковка: ключова стъпка към спасяването на планетата

Не е преувеличение: правилните решения за опаковане могат значително да повлияят на околната среда. Независимо дали сте собственик на малък бизнес или сте част от МСП, изборът ви има значение. Дока...

Repurposed clip lid packaging

Отключване на потенциала: 8 креативни начина да пренастроим нашата опаковка

Подбрахме вълнуващи идеи за повторно използване на нашите опаковки, които можете да споделите с клиентите си.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Научете 10 трика, за да плените клиентите с опаковката на вашия продукт

Научете тайните на открояващия се дизайн на опаковката.