Weird Beard Oil Co.

Очаквано време за четене: 2 min
Weird Beard Oil Co. product packaging with a rustic background.

Weird Beard Oil Co. е специализирана в продажбата на гама продукти за мечки, включително балсами и масла. Те също така произвеждат пълни комплекти за грижа за брадата. Семейният бизнес е базиран в Карлайл, Камбрия.

Брайън, собственикът на Weird Bear Oil Co, опитваше различни продукти върху собствената си брада в продължение на години, но никога не се чувстваше така, сякаш предоставят необходимите предимства. Ето защо той започва да създава свои собствени продукти за брада, направени от най-добрите, висококачествени съставки, налични на пазара. Всички използвани съставки са сертифицирани от Soil Association Organic.

 

Предизвикателството

Компанията произвежда продукти за грижа за мечки от висок клас в малки партиди, за да гарантира, че винаги надминават очакванията на клиентите. Техният производствен процес се основава на намаляване на отпадъците и екологичните им цели са основен приоритет. Поради тази причина компанията нямаше търпение да намери продуктови опаковки, които биха намалили тяхното въздействие върху околната среда.

Решението

След като проучи различни решения за опаковане, Брайън реши, че алуминиевите кутии, които продадохме, са най-добрият вариант поради техните устойчиви на корозия качества, както и тяхната EPE облицовка, което ги прави идеални за кремове, восъци и други продукти на водна основа. Той също така намери нашите продукти за много рентабилни.

Отговорът на Браян:

"Избрах Tinware Direct за опаковане на моите балсами за брада заради превъзходното обслужване на клиентите и фантастичното качество на продукта. Уебсайтът е лесен за използване и наистина информативен, което ми помогна да направя своя решение, което наистина се радвам, че взех, тъй като обслужването на клиенти на Tinware Direct е несравнимо! Определено бих препоръчал Tinware Direct на всеки, който търси фантастичен продукт на страхотна цена


Може да харесате още Виж всички

Sustainability: protecting the environment

Избор на устойчива опаковка: ключова стъпка към спасяването на планетата

Не е преувеличение: правилните решения за опаковане могат значително да повлияят на околната среда. Независимо дали сте собственик на малък бизнес или сте част от МСП, изборът ви има значение. Дока...

Repurposed clip lid packaging

Отключване на потенциала: 8 креативни начина да пренастроим нашата опаковка

Подбрахме вълнуващи идеи за повторно използване на нашите опаковки, които можете да споделите с клиентите си.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Научете 10 трика, за да плените клиентите с опаковката на вашия продукт

Научете тайните на открояващия се дизайн на опаковката.