Свещи-фенери

Очаквано време за четене: 1 min
Lantern Candles

Мисията

Lantern Candles е компания от Обединеното кралство, която стартира да продава фантастична гама от ароматизирани вегански свещи от соев восък. Собственикът на бизнеса, Джейн, ръчно създава свещите и гарантира и изключителен стандарт на качество на всеки продаден продукт.

Джейн започва своя бизнес, след като посещава клас по правене на свещи, където открива страстта си. За да продаде новите си продукти на клиентите, тя трябваше да намери подходящата опаковка за свещи, която да е рентабилна, издръжлива, устойчива и красива.

Lantern Candles, candle tin with gift bag.
Latern Candles Blueberry Vanilla Crush scented candle in a lever lid tin.

Нашето решение

Първоначално Джейн опита стъкло но бързо откри, че не е достатъчно издръжливо и е доста тежко, което увеличава транспортните разходи. За да разреши тези проблеми, тя избра метален продукт, който я доведе до нашия екип. Предоставихме набор от мостри, за да може тя да намери идеалната метална опаковка за своя продукт. След задълбочено проучване Джейн избра лостова кутия. Откакто използва този продукт, тя получи фантастичен отговор от своите клиенти.

Отговорът на Джейн:

„Тайната свещ“ е толкова популярна и винаги получавам положителни отзиви на панаирите на занаятите, които посещавам. Клиентите ми я харесват, както и аз. Тя поддържа свежите ми ароматизирани свещи, докато пожелаете за да ги запаля и в комбинация с етикетите на продуктите ми изглежда страхотно. Благодаря ти на Tinware Direct, че помогна да оформя моята компания"

Gorgeous Grapefruit candle tin by Lantern Candles

Може да харесате още Виж всички

Sustainability: protecting the environment

Избор на устойчива опаковка: ключова стъпка към спасяването на планетата

Не е преувеличение: правилните решения за опаковане могат значително да повлияят на околната среда. Независимо дали сте собственик на малък бизнес или сте част от МСП, изборът ви има значение. Дока...

Repurposed clip lid packaging

Отключване на потенциала: 8 креативни начина да пренастроим нашата опаковка

Подбрахме вълнуващи идеи за повторно използване на нашите опаковки, които можете да споделите с клиентите си.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Научете 10 трика, за да плените клиентите с опаковката на вашия продукт

Научете тайните на открояващия се дизайн на опаковката.