Бижута Авалон

Очаквано време за четене: 1 min
Avalon Jewellery

Avalon Jewellery създава уникални, ценни бижута и еднократни ексклузиви за своите клиенти. Малкият занаятчийски бизнес има история в предоставянето на изключително висококачествени бижута на пазара.

Мисията

Компанията за бижута ни каза, че търсят опаковки от висок клас, които са икономически ефективни и се предлагат в малки количества. Освен това трябваше да е подходящ за пощенска кутия.

Нашето решение

В този случай нашата фантастична гама от складови артикули предостави идеалното решение и Avalon Jewellery успяха бързо да получат своите опаковки с изпращане на следващия ден. Нашата гама от складови артикули предложи идеално решение, тъй като бяха налични за поръчка в малки количества с бърза доставка на следващия ден.

Бизнесът избра нашите метални опаковки, тъй като искаше да гарантира, че техните продукти отговарят на очакванията на клиенти от висок клас. Също така посъветвахме, че металната опаковка ще осигури допълнително ниво на защита за всички изпратени артикули.

Шетландска овча вълна беше добавена в етикетираните кутии, за да запази бижутата в безопасност вътре и да добави усещането за ръчно изработени бижута.

 

Отговорът на Авалон:

"Като дългогодишен доволен клиент на Tinware Direct, мога да кажа, че услугата е безупречна, без пропуснати доставки в продължение на много години и бих ги препоръчал безрезервно на всеки, който търси за надежден доставчик на тенекия на добра цена .”


Може да харесате още Виж всички

Sustainability: protecting the environment

Избор на устойчива опаковка: ключова стъпка към спасяването на планетата

Не е преувеличение: правилните решения за опаковане могат значително да повлияят на околната среда. Независимо дали сте собственик на малък бизнес или сте част от МСП, изборът ви има значение. Дока...

Repurposed clip lid packaging

Отключване на потенциала: 8 креативни начина да пренастроим нашата опаковка

Подбрахме вълнуващи идеи за повторно използване на нашите опаковки, които можете да споделите с клиентите си.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Научете 10 трика, за да плените клиентите с опаковката на вашия продукт

Научете тайните на открояващия се дизайн на опаковката.