The Pembrokeshire Beach Food Company

Очаквано време за четене: 1 min
The Pembrokeshire Beach Food Company

The Pembrokeshire Beach Food Company е специализирана в доставянето на иновативни продукти на клиенти, които не се предлагат никъде другаде на пазара. По-конкретно, те се стремят да създават местни морски продукти, които красиво представят всичко, което клиентите обичат и разбират за морския бряг.

Мисията

Компанията нямаше търпение да намери опаковка, която да съответства на подправката им Môr на Captain Cat - продукт, който Marks & Spencers нямаха търпение да набави.  Опаковката също трябва да бъде устойчива и етично произведена.

Нашето решение

Знаехме, че е важно да разработим тенекия, която идеално да отговаря на уникалното търговско предложение на компанията. Нашите собствени политики за устойчивост и етика също вече са съобразени с изискванията на компанията.

Тъй като продуктът трябваше да е разхлабен вътре в кутията, опаковката трябваше да е херметична. Избрахме капак с лост и предоставихме насоки, докато Pembrokeshire създаваха първия си продукт за метални опаковки. Бяха произведени мостри, за да може компанията да намери правилния цвят и да тества тенекията, преди да бъде пусната в производство.

Отговорът на Pembrokeshire Beach Food Company:

„Обслужването на клиентите, което получавате от Tinware, е изключително, можете да се доверите, че те ще направят всичко възможно за вас и вашия продукт и ви уведомяват какво се случва на всяка стъпка от пътя .”


Може да харесате още Виж всички

Sustainability: protecting the environment

Избор на устойчива опаковка: ключова стъпка към спасяването на планетата

Не е преувеличение: правилните решения за опаковане могат значително да повлияят на околната среда. Независимо дали сте собственик на малък бизнес или сте част от МСП, изборът ви има значение. Дока...

Repurposed clip lid packaging

Отключване на потенциала: 8 креативни начина да пренастроим нашата опаковка

Подбрахме вълнуващи идеи за повторно използване на нашите опаковки, които можете да споделите с клиентите си.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Научете 10 трика, за да плените клиентите с опаковката на вашия продукт

Научете тайните на открояващия се дизайн на опаковката.