Намиране на ново хоби

Очаквано време за четене: 2 min
Finding A New Hobby - Tinware Direct

Ако студените, тъмни сутрини и дългите нощи на януари ви правят тъжни и уморени, може би е време да опитате някои нови хобита? Трябва да имате забавление, което ви прави щастливи; превърнете това забавление в малък бизнес!

Как можете да започнете ново хоби, за да победите януарския блус?

Моментът, в който восъкът се втвърдява, е толкова удовлетворяващ. Можете да правите много забавни неща с восък, като балсам за устни, козметика и свещи.
Ако някое от тези неща ви интересува, възползвайте се от студените зимни вечери, като се включите в тях. Ако искате да започнете малък бизнес, можете дори да спечелите от хобитата си - много хора дори продават в социалните медии!

Производство на свещи Не мога да не мисля за свещи сега, когато тук е зима. Вярвам, че това е свързано със спокойствието и комфорта, които носят в района, където са осветени и миришат.

Свещите могат лесно да се направят у дома; Трябва ви само малко восък, а останалото зависи от вас. Разтопете восъка в чиста кутия за свещи, за да започнете. Докато восъкът се втечнява, вие ще започнете да участвате в процеса, тъй като той е толкова лек и поправящ.
Сега можете да добавите всякакъв хранителен цвят или аромат към восъка, за да направите свещта да изглежда добре. След това закрепете фитила към восъка, като добавите още восък към него.

Приготвяне на балсам за устни

Можете също да опитате да правите козметика като червило и балсам за устни. Пчелният восък, какаовото масло и маслото от ший са едни от най-основните съставки, необходими за това.
Оставете ги да се разтопят в двоен котел. След като махнете тигана от котлона, можете да добавите какъвто искате цвят, като добавите масло. Кара ви да се чувствате толкова горди да използвате собствено приготвено червило или балсам за устни! Можете дори да раздадете това на любимите си хора, за да го използвате добре!

Последна мисъл!


Обмисляли ли сте да вземете решение за следващата 2023 г.? Надяваме се, че този блог ви е вдъхновил да добавите създаването на ново хоби към списъка си.


Може да харесате още Виж всички

Collection of sustainable packaging surrounded by Halloween decor
Sustainable packaging

Разбиране на устойчивото опаковане: Задълбочен поглед

Открийте всичко, което трябва да знаете за различните видове устойчиви опаковки.

Image of hand pushing plastic packaging away

Преход от пластмасови към екологични опаковки: Ръководство в пет стъпки

Открийте основните стъпки за премахване на пластмасовите опаковки от вашите бизнес операции и приемане на екологични алтернативи за опаковане.