Намиране на ново хоби

Очаквано време за четене: 2 min
Finding A New Hobby - Tinware Direct

Ако студените, тъмни сутрини и дългите нощи на януари ви правят тъжни и уморени, може би е време да опитате някои нови хобита? Трябва да имате забавление, което ви прави щастливи; превърнете това забавление в малък бизнес!

Как можете да започнете ново хоби, за да победите януарския блус?

Моментът, в който восъкът се втвърдява, е толкова удовлетворяващ. Можете да правите много забавни неща с восък, като балсам за устни, козметика и свещи.
Ако някое от тези неща ви интересува, възползвайте се от мразовитите зимни вечери, като се включите в тях. Ако искате да започнете малък бизнес, можете дори да спечелите от хобитата си - много хора дори продават в социалните медии!

Производство на свещи Не мога да не мисля за свещи сега, когато тук е зима. Вярвам, че това е свързано със спокойствието и комфорта, които носят в района, където са осветени и миришат.

Свещите могат лесно да се направят у дома; Трябва ви само малко восък, а останалото зависи от вас. Разтопете восъка в чиста кутия за свещи, за да започнете. Докато восъкът се втечнява, вие ще започнете да участвате в процеса, тъй като той е толкова лек и поправящ.
Сега можете да добавите всякакъв хранителен цвят или аромат към восъка, за да направите свещта да изглежда добре. След това закрепете фитила към восъка, като добавите още восък към него.

Приготвяне на балсам за устни

Можете също да опитате да правите козметика като червило и балсам за устни. Пчелният восък, какаовото масло и маслото от ший са едни от най-основните съставки, необходими за това.
Оставете ги да се разтопят в двоен котел. След като махнете тигана от котлона, можете да добавите цвят, който желаете, като добавите масло. Кара ви да се чувствате толкова горди да използвате собствено приготвено червило или балсам за устни! Можете дори да раздадете това на любимите си хора, за да го използвате добре!

Последна мисъл!


Обмисляли ли сте да вземете решение за следващата 2023 г.? Надяваме се, че този блог ви е вдъхновил да добавите създаването на ново хоби към списъка си.


Може да харесате още Виж всички

Sustainability: protecting the environment

Избор на устойчива опаковка: ключова стъпка към спасяването на планетата

Не е преувеличение: правилните решения за опаковане могат значително да повлияят на околната среда. Независимо дали сте собственик на малък бизнес или сте част от МСП, изборът ви има значение. Дока...

Repurposed clip lid packaging

Отключване на потенциала: 8 креативни начина да пренастроим нашата опаковка

Подбрахме вълнуващи идеи за повторно използване на нашите опаковки, които можете да споделите с клиентите си.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Научете 10 трика, за да плените клиентите с опаковката на вашия продукт

Научете тайните на открояващия се дизайн на опаковката.