Vegan Wax Co.

Очаквано време за четене: 1 min
Vegan Wax Co.

Мисията

Vegan Wax Co първоначално е създадена през 2019 г. Оттогава компанията се разрасна неимоверно и те произвеждат масажен восък, направен без животински продукти, който е изцяло веган. Сузи, основателят на бизнеса, е квалифициран клиничен масажист и се стреми да използва солиден продукт в сравнение с традиционно масло. Продуктите се продават онлайн, както и различни събития в цялата страна.

Компанията получи голям брой заявки за масажен восък, който не съдържа пчелен восък. За да направят това, те трябваше да намерят правилното решение за опаковане.

 

Vegan Wax Co. aluminium packaging once filled.

Vegan Wax Co. tin packaging being filled.

Нашето решение

След задълбочено търсене Vegan Wax C. избра да използва нашите алуминиеви кутии, за да опакова новия продукт. Компанията избра този тип метална опаковка, защото е за многократна употреба и може постоянно да се рециклира. Освен това са много издръжливи за изпращане по пощата и не се огъват, когато се напълнят с горещо масло. Бизнесът получи множество комплименти от клиенти, след като започнаха да използват кутиите.

Отговор от Vegan Wax Co.:

„Нуждаехме се от набор от размери, включително малки кутийки, подходящи за изпращане на проби, и вие успяхте да ги предоставите. Едно от страхотните неща на Tinware Direct е фантастичното обслужване на клиентите, наистина е страхотно и услугата е бърза и ефективна. Определено бих препоръчал Tinware Direct на всеки, който търси кутии."

Vegan Wax Co. packaging at point of sale.

Може да харесате още Виж всички

Sustainability: protecting the environment

Избор на устойчиви опаковки: Ключова стъпка към спасяването на планетата

Не е преувеличено: правилните решения за опаковане могат да окажат значително въздействие върху околната среда. Независимо дали сте собственик на малък бизнес, или сте част от МСП, вашият избор е ...

Repurposed clip lid packaging

Отключване на потенциала: 8 креативни начина за промяна на предназначението на нашите опаковки

Посочихме интересни идеи за рециклиране на нашите опаковки, които можете да споделите с клиентите си.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Научете 10 трика, за да плените клиентите с опаковката на вашия продукт

Научете тайните на открояващия се дизайн на опаковката.