The Pembrokeshire Beach Food Company

Очаквано време за четене: 1 min
The Pembrokeshire Beach Food Company

The Pembrokeshire Beach Food Company е специализирана в доставянето на иновативни продукти на клиенти, които не се предлагат никъде другаде на пазара. По-конкретно, те се стремят да създават местни морски продукти, които красиво представят всичко, което клиентите обичат и разбират за морския бряг. 

Мисията

Компанията нямаше търпение да намери опаковка, която да съответства на подправката им Môr на Captain Cat - продукт, който Marks & Spencers нямаха търпение да набави.  Опаковката също трябва да бъде устойчива и етично произведена. 

Нашето решение

Знаехме, че е важно да разработим тенекия, която да отговаря идеално на уникалното търговско предложение на компанията. Нашите собствени политики за устойчивост и етика също вече са съобразени с изискванията на компанията.

Тъй като продуктът трябваше да е разхлабен вътре в кутията, опаковката трябваше да е херметична. Избрахме капак с лост и предоставихме насоки, докато Pembrokeshire създаваха първия си продукт за метални опаковки. Бяха произведени мостри, за да може компанията да намери правилния цвят и да тества тенекията, преди да бъде пусната в производство.

Отговорът на Pembrokeshire Beach Food Company:

„Обслужването на клиентите, което получавате от Tinware, е изключително, можете да се доверите, че те ще дадат най-доброто от себе си за вас и вашия продукт и ви уведомяват какво се случва на всяка стъпка .”


Може да харесате още Виж всички

Sustainable packaging

Разбиране на устойчивото опаковане: Задълбочен поглед

Открийте всичко, което трябва да знаете за различните видове устойчиви опаковки.

Image of hand pushing plastic packaging away

Преход от пластмасови към екологични опаковки: Ръководство в пет стъпки

Открийте основните стъпки за премахване на пластмасовите опаковки от вашите бизнес операции и приемане на екологични алтернативи за опаковане.

Forest with sustainable packaging images

Екологичните опаковки са от решаващо значение за компаниите за бързооборотни стоки

Тъй като марките намират за предизвикателство да постигнат целите си за устойчивост, акцентът върху подходящите опаковки от компаниите за бързооборотни стоки става все по-очевиден.