Компанията за свещи Rhubarb

Очаквано време за четене: 1 min
The Rhubarb Candle Company Candle Tin Packaging


The Rhubarb Candle Company създава свещи с различни аромати, използвайки специфичен стил на калай. Семейният бизнес винаги се стреми да гарантира, че техните продукти отговарят на най-високите стандарти за качество. Те също така използват само памучни фитили и естествен соев восък, за да създават своите свещи.

Предизвикателството

Компанията се свърза с нас относно нашата индивидуална услуга, тъй като се интересуваха от вдлъбнато релефно означение на капаците си. В крайна сметка те решиха да закупят нашите консервни кутии, за да ги персонализират с етикети. Бизнесът отбеляза, че нашите индивидуални решения могат да бъдат път, който те биха се заинтересували да проучат в бъдеще, докато продължават да растат.

Решението

Доставихме тенекиени опаковки на The Rhubarb Candle Company, тъй като те смятаха, че това е идеалното решение за техните нужди. Това им позволи да създадат висококачествени свещи на рентабилна цена.

Отговор от Rhubarb Candle Company:

„Избрах Tinware, тъй като ни го препоръчаха за доставка на кутии с добро качество, в различни стилове и размери. Препоръчвал съм ви и бих ви препоръчал на хора, дадох вашите данни на 3 души и смятам, че продуктите ви са фантастични и времето за доставка е много добро.’’


Може да харесате още Виж всички

Sustainability: protecting the environment

Избор на устойчиви опаковки: Ключова стъпка към спасяването на планетата

Не е преувеличено: правилните решения за опаковане могат да окажат значително въздействие върху околната среда. Независимо дали сте собственик на малък бизнес, или сте част от МСП, вашият избор е ...

Repurposed clip lid packaging

Отключване на потенциала: 8 креативни начина за промяна на предназначението на нашите опаковки

Посочихме интересни идеи за рециклиране на нашите опаковки, които можете да споделите с клиентите си.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Научете 10 трика, за да плените клиентите с опаковката на вашия продукт

Научете тайните на открояващия се дизайн на опаковката.