Campbells Shortbread

Очаквано време за четене: 1 min
Cambells Shortbread classic car packaging

Предизвикателството

Campbells прави сладкиши от 1830 г. и е най-старата пекарна в Шотландия. Като традиционна марка, компанията се фокусира върху създаването на премиум сладкиши за пазара на подаръци и изнася продуктите си по целия свят.

Campbells се занимава с разработването на редица уникални продуктови линии за своите сладкиши. Той вижда самата опаковка като неразделна част от цялостната привлекателност за потребителите. Дизайнът на кутиите е специфичен за отделна аудитория и Tinware Direct работи с Campbells, за да разработи всичките си гами от His & Her Collection до новаторска кутия за автобуси.

Cambpells classic car shortbread tin.
Campbells 3D embossed tin packaging.

Нашето решение

Може да се използва техника за дълбок 3D релеф, за да се придаде на опаковката усещане за движение. За колекцията от класически автомобили на Campbells използвахме този дълбок релеф, така че всяка кола да изглежда като движеща се напред, за да ви посрещне от самата опаковка.

За тяхната гама от луксозни тенекии класическият дизайн, използващ наситени цветове и силно щамповане, прави продукта осезаем, приканвайки потребителите да го докоснат и помага на кутиите да се открояват на рафта на мястото на продажба.

Уникалният дизайн на тенекиите Campbells заедно с възможността за многократна употреба на самата тенекия се комбинират, за да насърчат потребителите да купуват и събират пълни продуктови линии.

 Отговорът на Campbells Shortbread:

„Като дългогодишен доволен клиент на Tinware Direct, мога да кажа, че услугата е безупречна, без пропуснати доставки в продължение на много години и бих ги препоръчал, без резерви, на всеки, който търси надежден доставчик на калай на добра цена."

Embossed tin packaging for Campbells Shortbread.

Може да харесате още Виж всички

Sustainability: protecting the environment

Избор на устойчиви опаковки: Ключова стъпка към спасяването на планетата

Не е преувеличено: правилните решения за опаковане могат да окажат значително въздействие върху околната среда. Независимо дали сте собственик на малък бизнес, или сте част от МСП, вашият избор е ...

Repurposed clip lid packaging

Отключване на потенциала: 8 креативни начина за промяна на предназначението на нашите опаковки

Посочихме интересни идеи за рециклиране на нашите опаковки, които можете да споделите с клиентите си.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Научете 10 трика, за да плените клиентите с опаковката на вашия продукт

Научете тайните на открояващия се дизайн на опаковката.