Banner highlighting Tinware Direct Trustpilot score.

Why Choose Us

Нашата мисия

За създаване на красиви опаковъчни решения, разработени около вашия продукт и уникални ценности на марката, и предназначени да гарантират, че вашият продукт се ангажира с потребителите на мястото на продажба.

По всяко време ние се стремим да надминем вашите очаквания, предлагайки ненадминато обслужване на клиенти и ангажираност към успеха на вашия продукт.

Image showing red heart tin packaging with message I (heart) Tinware Direct
King's Award Image of Guy Grumbridge

Нашата история

Основана през 2001 г. от Гай Гръмбридж, Tinware Direct е замислена, за да гарантира, че фирмите и частните лица могат да купуват опаковки, за да представят своите новаторски идеи и продукти на пазара.

В основата на нашия бизнес е простата идея, която ние трябва да надмине конкурентите в 5 ключови области: отлично обслужване на клиентите, висококачествен продукт, който подобрява собствения продукт на клиентите, да продава решение, а не марж и да се грижи за общностите и средата, в която обслужваме и работим.

През 2023 г. бяхме удостоени с престижната Кралска награда за предприемачество като признание за нашите постижения и устойчиво развитие.

Като компания и екип, ние сме водени от успеха на нашите клиенти, защото след всички, ако вие успеете, значи ние успяваме.

Нашите ценности

Обслужване

Гордеем се, че предлагаме ненадмината услуга на нашите клиенти от запитване до доставка и след това. Ние се грижим за нашите клиенти и вярваме, че трябва да полагаме допълнителни усилия, за да гарантираме, че опаковъчните решения винаги отговарят на техните изисквания.

качество

Ние работим с някои от най-престижните марки в света и не бихме могли да направим това, без да гарантираме най-високите стандарти в целия производствен процес, от разработката до доставката.

Решения

Ние се ангажираме да предоставяме решения за опаковане на нашите клиенти, които отговарят на техните изисквания, техния продукт и техните цели. През цялото време работим с нашите клиенти, за да разберем техните цели и да разработим решение, което ги постига.

Подобряване

За да бъдат успешни нашите клиенти, ние разбираме, че опаковката трябва да подобрява продукта, да добавя стойност в очите на потребителите, да осигурява признание на рафта и да бъде естетически привлекателна.

Отговорен

Ние доставяме продукти само от доставчици, които отговарят на най-високите етични, социални и екологични стандарти. По всяко време се стремим да намалим въздействието си върху околната среда, като използваме рециклирани, безопасни и устойчиви материали в нашите продукти и въвеждаме екологични политики в нашите процеси.

The number one packaging company on Trustpilot

Нашия екип

Запознайте се с екипа; експерти в съответната област и много страстни за ролята си в подпомагането на нашите клиенти да постигнат всички пазарни цели.

Изключителното обслужване на всеки етап от вашето опаковане е нашето споделено обещание, от първия контакт до крайната доставка.

Алесио Бергамаски

Ръководител на екип за бизнес развитие

Ан Колинс

Изпълнителен директор за бизнес развитие

Алекс Юинг

Изпълнителен директор по дигитален маркетинг

Пепел Фрост

Складов оператор

Ash Frost

Warehouse Operative

Алекс Ройстън

Съветник за обслужване на клиенти

Александра Уелър

Старши специалист по обществени поръчки

Чарли Дън

Изпълнителен директор за бизнес развитие

Клинт Уотс

Складов оператор

Даниел Хейс

Ръководител маркетинг и бизнес развитие

Дейвид Люсли

Финансов директор

И Редбонд

Ръководител на операциите

Гай Гръмбридж

Председател

Хелън Рафи

Изпълнител на сметки

Джеймс Ломас

Креативен графичен дизайнер

Джо Гръмбридж

Управляващ директор

Джули Хибърт

Акаунти администратор

Джес Пауъл

Съветник за обслужване на клиенти

Джаки Соутер

Мениджър на акаунти

Крис Фрут

Изпълнителен директор за бизнес развитие

Лорин Бедингфийлд

Специалист по маркетинг на съдържанието и общности

Лиз Футит

Старши изпълнителен директор по бизнес развитие

Марк Бийнланд

Мениджър на екип за обслужване на клиенти

Мат Кок

Координатор за доставка и съответствие

Великденски Москаритоло

Търговски мениджър

Piotr Biskup

Warehouse Operative

Stefano Koffi

Business Development Executive

Стюарт Гадсби

Мениджър складов екип

Tom Fondse

Warehouse Team Leader

Tomasz Dec

Warehouse Operative

Зоуи Джаксън

Администратор на склад

Награди и партньорства